top of page
Kinderfeestje Nomi 01.02.2023 (4).jpg

Kinderfeestjes

Is jouw kind dól op bakken en droomt hij of zij van een échte kinderworkshop tijdens een kinderfeestje?

Tijdens een kinderfeestje kom ik langs met ál mijn bakspullen om de kinderen van alles te leren over het maken en versieren van cupcakes en zijn ze volop creatief bezig.

Kinderfeestje Nomi 01.02.2023 (4).jpg

Cupcake feestje

6 tot 10 kinderen
€17,50 per persoon

Kinderfeestje Nomi 01.02.2023 (6).jpg
Lees meer

Taart feestje

6 tot 10 kinderen
€25 per persoon

Kinderfeestje Nomi 01.02.2023 (7).jpg
Lees meer

Informatie

Bij jullie thuis gaan we aan de slag. 

De kinderen mogen zelf de vegan botercréme kleuren en afhankelijk van de leeftijd zal er ook aandacht aan techniek worden besteed.

Een thema is natuurlijk helemaal top, denk bijvoorbeeld aan eenhoorns, zeemeerminnen, regenboog, snoep of jungle.

Cupcake feestje
Bij de cupcake workshop zorg ik voor twee cupcakes, één om direct op te eten na de workshop en één om mee te nemen naar huis in een leuk doosje. De kinderen mogen zelf de botercréme kleuren en de toeven op de cupcakes spuiten.

De kinderen krijgen per persoon twee cupcakes, één om direct op te eten en één om mee naar huis te nemen in een leuk doosje.

Taarten feestje
De taartjes zijn al klaar om gedecoreerd te worden. De kinderen mogen zelf de vegan botercréme kleuren. Daarna is er de mogelijkheid om toeven te spuiten of de taart nog te voorzien van extra kleur. Natuurlijk ook decoreren met sprinkles! Afhankelijk van de leeftijd zal er ook aandacht aan techniek.

De kinderen krijgen per persoon één klein taartje om in een leuk doosje mee te nemen naar huis.

Ik neem alle benodigdheden mee, zoals uiteraard de cupcakes, botercréme en sprinkles, maar ook iets kleins om van te snoepen, de mengkommen, spatels en schortjes.

Wil je dat ik ook de andere aankleding meeneem zoals ballonnen, bekertjes, servetten, een tafelkleed etc. dan kan dit uiteraard overlegd worden.

In ongeveer 60 tot 90 minuten tover ik de kinderen om tot heuse bakkers en gaan ze niet alleen naar huis met iets lekkers, maar ook met een heus Cupcake- of Taarten diploma!

Kinderfeestjes zijn voor groepen vanaf 6 tot maximaal 10 kindjes.
Leeftijden: 6 tot 12 jaar.


LET OP: Kinderfeestjes kunnen alleen in overleg geboekt worden.

Voorbeelden

bottom of page