top of page
IMG_3654.jpeg

Horeca gebak

Uit persoonlijke ervaring begrijp ik als geen ander hoe vervelend het is om een perfect plekje te vinden voor een goede kop koffie en er vervolgens achter te komen dat er dan geen plantaardig gebak op de kaart staat. Waarom is dit zo ingewikkeld?

Mijn missie is om er voor te zorgen dat er meer horeca bedrijven plantaardige opties aanbieden op de 'lekker voor bij de koffie' of op de dessert kaart. Niet alleen fijn voor plantaardige eters, maar ook voor de mensen die niet tegen ei of lactose kunnen. Fijn voor iedereen, toch?

Assortiment

Momenteel zijn er drie fantastische taarten ontwikkeld speciaal voor de horeca. Deze taarten vriezen fantastisch in en kunnen zo dus langer bewaard worden voordat het geconsumeerd wordt. 

Achter de schermen wordt er hard gewerkt voor andere mogelijkheden en opties. Denk hier bijvoorbeeld aan verse vegan croissants!

IMG_3651.jpeg

Carrotcake

Een plantaardige carrotcake? Dé favoriet van enthousiaste proevers. Ik quote: “heel moeilijk te weerstaan!”

Een zachte en luchtige cake met een Cream’cheese’ vulling. 

Ultieme chocoladetaart

Als je van chocolade houd is dit de taart voor jou. 
 

Een zachte chocoladecake en een espresso-chocoladeganache. Een heerlijke kick!

IMG_3652.jpeg
E-book cupcake decoreren (10).jpg

Cupcakes

Cupcakes zijn altijd een goed idee. Dit zijn niet de saaie standaard gebakjes die je in de Amerikaanse televisie ziet, maar zijn een luxe variant er van.

Met een amandelsmaak cakeje met stukjes chocolade en een vanillecréme heb je een heerlijk moment.

Kennismaken

Nieuwsgierig? Ik kom graag kennismaken en laat je proeven wat er mogelijk is. Klik snel op onderstaande knop op contact op te nemen!

IMG_3786.jpeg
bottom of page