top of page

Hi!

Mijn naam is Geeke, het gezicht achter de bakkerij

Naast het bakken van taarten werk ik in de gastvrijheid sector, ben ik moeder van zoontje Jason en vrouw van mijn lieve man Jerry.

Ik ben een ultieme creatieve duizendpoot en houd me in mijn vrije tijd graag bezig met schilderen, tuinieren, koken en bakken of toffe doe het jezelf projecten.

©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-73 - Klein.jpg
  • Facebook
  • Instagram
©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-128 - Klein.jpg

Hé Geeke, hoe is de bakkerij eigenlijk ontstaan?

In 2014 ben ik begonnen met het bakken van creatieve dingen.

En na een poosje ik kreeg regelmatig de opmerking 'om hier iets mee te gaan doen'.  Vaak lachte ik dit weg, want wie wil nu taart van mij kopen?

In 2020 ben ik overstag gegaan en heb officieel de bakkerij gestart en kwam ik er achter dat er heel veel mensen zijn die graag een taart bij mij kopen!

Inmiddels heb ik al meer dan 300 taarten mogen maken en heb ik meer dan 20 bruiloften mogen verzorgen. Wat een eer!

Nu, in 2023 heb ik de keuze gemaakt om het assortiment 100% plantaardig te maken, wat er voor heeft gezorgd dat ik exclusief klink, maar eigenlijk meer inclusief dan ooit ben.

Sinds 8 mei 2020 staat Sweets & Treats Bakery ingeschreven bij de KVK (KVK nummer: 78093201).  Kijk voor belangrijke informatie in op de F.A.Q. pagina op de site of de algemene voorwaarden van Sweets & Treats Bakery.

©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-84 - Klein.jpg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets. Je bent de eerste die op de hoogte wordt gebracht van nieuwe producten en speciale acties!

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page