top of page
Bruiloft Duncan & Sandra (5).jpg

Bruiloft proeverij

Misschien ben je gék op taart, misschien ook wel helemaal niet, en of je het nu een belangrijk onderdeel vindt of niet, op elke bruiloft is er wel een moment met iets lekkers.
 

Groots of klein. Liever één taart, of keuze voor ieder wat wils? Er is veel om over na te denken.

Bruiloft Duncan & Sandra (5).jpg

Deze bruidsparen gingen je voor

"Geeke maakte een prachtige en heerlijke bruidstaart voor ons huwelijk, hij was precies zoals we hadden gehoopt. We wilden graag een vegan taart, maar dat onze niet-vegan gasten er net zo goed van konden genieten, en dat is helemaal gelukt. Ook de communicatie met Geeke verliep vlot. We bevelen haar van harte aan."

FLORIS & SHIMEN

Geweldige bakster, ze heeft een prachtige bruidstaart gemaakt voor onze dag! Precies met onze wensen en heerlijke smaken, vooraf geproefd met een proeverij. Ze heeft de taart zelf op locatie gebracht. Heel fijne service! Ik heb geen aanmerkingen bij deze bestelling!

SIL & HANNAH

"Het was erg smakelijk en het zag er práchtig uit. Nog bedankt!"

TANMAY & ELISE

Heel erg bedankt voor de prachtige taart en super lekkere sweets!! De gasten en wij hebben ervan genoten! 

THOMAS & ROOS

Informatie

Tijdens een proefafspraak gaan we samen zitten met een kop koffie of thee en bespreken we jullie ideale dag.

 

We bespreken jullie wensen en kijken of jullie al eigen ideeën hebben. Mocht dit laatste niet het geval zijn gebruik ik mijn expertise om te polsen wat bij jullie, de locatie en bij de dag zal passen en dan komen we samen tot een eind-idee.

Uiteraard gaat er ook geproefd worden; jullie krijgen een selectie van taart en sweets in verschillende smaken om te proeven. Zo weten jullie exact wat jullie krijgen!

Aan het einde maak ik een berekening voor jullie zodat jullie weten wat de kosten zullen zijn, geen addertjes dus. Zo weet iedereen waar hij aan toe is!

LET OP: De proeverij is gratis bij afname van een product. Besluiten jullie elders een taart af te nemen, wordt er €35 in rekening gebracht. Deze dient dan ter plekke voldaan te worden.

Mijn werk

bottom of page