top of page
©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-131.jpg

Workshops

Ben jij een thuisbakker in de dop? Of lijkt het jou super leuk om zelf taarten te maken voor de verjaardagen van je kindje?

Of zie je het helemaal voor je om zelf mooie koekjes te leren maken? Ik leer het je graag!

Op deze pagina lees je alle mogelijkheden wat betreft workshops.

©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-131 - Klein.jpg

Fondant koekjes maken

€125

Luxe cupcakes decoreren

€125

Taart decoreren
 

€145

Taart maken van begin tot eind

€175

Informatie

Bij mij in de bakkerij gaan we één op één aan de slag. Uiteraard beginnen we de workshop met een kop koffie of thee en iets lekkers!

Fondant koekjes maken
De ingrediënten liggen al op je te wachten. Van te voren hebben we al besproken wat je leuk lijkt om te oefenen. We maken eerst de koekjes en gaan daarna aan de slag met het fondant.

Cupcakes decoreren
De cakejes en botercréme liggen al helemaal voor je klaar. Je mag zelf kleuren uitkiezen voor je cupcakes en de créme een kleur geven. Ik geef je tips en tricks over het spuiten van botercréme met spuitzakken en verschillende spuitmondjes. 

Taart decoreren
De cakes en botercréme liggen al helemaal voor je klaar en we starten met strak afsmeren en vervolgens te decoreren tot een super vrolijke celebration cake, met drip, luxe sprinkles en andere sweets.

Taart maken en decoreren
Van begin tot eind leer ik je de cake bakken, plantaardige botercréme maken, de taart vullen en crumb-coaten, strak afsmeren en vervolgens te decoreren tot een super vrolijke celebration cake, met drip, luxe sprinkles en andere sweets.

LET OP: bij deze workshop starten we met het maken van de cakes. Echter door de tijd die het kost om de cakes te bakken (45 minuten) en te koelen (60+ minuten), zullen we gebruik maken van vooraf door mij gebakken cakes in de uiteindelijke taart. De cakes die je tijdens de workshop maakt zal in de bakkerij achterblijven.

 

Bij elke workshop is er tijd om te oefenen en eindeloos vragen te stellen. Ik sta je bij elke stap van de weg bij met antwoorden en tips en tricks.

 

Naderhand ga je naar huis met je eigen gemaakte kunstwerk voor 12 personen en een boekje met alle recepten van wat je precies gemaakt hebt - zodat je het thuis nog eens kunt maken.

 

Een workshop duurt gemiddeld +/- 3 uur. Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig, ik begeleid je bij elke stap.

Een tweede persoon is eventueel bij te boeken voor een toeslag van €75.

Voorbeelden

bottom of page