top of page

Workshops

Deze cursus kan niet meer worden geboekt.

Volg een toffe workshop in de bakkerij

  • Afgelopen
  • Vanaf 75 euro
  • Jan Bijhouwerstraat 4, Waddinxveen

Beschrijving van de dienst

Bij mij in de bakkerij gaan we één op één aan de slag. Uiteraard beginnen we de workshop met een kop koffie of thee en iets lekkers! Fondant koekjes maken: De ingrediënten liggen al op je te wachten. Van te voren hebben we al besproken wat je leuk lijkt om te oefenen. We maken eerst de koekjes en gaan daarna aan de slag met het fondant. Cupcakes decoreren: De cakejes en botercréme liggen al helemaal voor je klaar. Je mag zelf kleuren uitkiezen voor je cupcakes en de créme een kleur geven. Ik geef je tips en tricks over het spuiten van botercréme met spuitzakken en verschillende spuitmondjes.  Taart decoreren: De cakes en botercréme liggen al helemaal voor je klaar en we starten met strak afsmeren en vervolgens te decoreren tot een super vrolijke celebration cake, met drip, luxe sprinkles en andere sweets. Taart maken en decoreren: Van begin tot eind leer ik je de cake bakken, plantaardige botercréme maken, de taart vullen en crumb-coaten, strak afsmeren en vervolgens te decoreren tot een super vrolijke celebration cake, met drip, luxe sprinkles en andere sweets. Bij elke workshop is er tijd om te oefenen en eindeloos vragen te stellen. Ik sta je bij elke stap van de weg bij met antwoorden en tips en tricks. Naderhand ga je naar huis met je eigen gemaakte kunstwerk voor 12 personen en een boekje met alle recepten van wat je precies gemaakt hebt - zodat je het thuis nog eens kunt maken. Een workshop duurt gemiddeld +/- 3 uur. Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig, ik begeleid je bij elke stap. Een tweede persoon is eventueel bij te boeken voor een toeslag van €75 - deze dien je apart in je winkelwagen toe te voegen.


Annuleringsbeleid

Annuleren? Geen probleem. Houdt er rekening mee dat er kosten met zich mee kunnen komen met het annuleren binnen een bepaalde tijd. Neem voor meer informatie contact op met de bakkerij of kijk in de algemene voorwaarden. Alle boekingen gaan geheel in overleg met elkaar en zijn op basis van beschikbaarheid.


Contactgegevens

0613152586

info@sweetsandtreatsbakery.nl

Nummer 4 bevindt zich tegenover nummer 25. Jan Bijhouwerstraat, 4


©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-84 - Klein.jpg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets. Je bent de eerste die op de hoogte wordt gebracht van nieuwe producten en speciale acties!

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page