top of page

Kinderfeestjes


Leuke kinderfeestjes op maat

  • Afgelopen
  • Vanaf 17,50 euro
  • Op locatie

Beschrijving van de dienst

Bij jullie thuis gaan we aan de slag.  De kinderen mogen zelf de vegan botercréme kleuren en afhankelijk van de leeftijd zal er ook aandacht aan techniek worden besteed. Een thema is natuurlijk helemaal top, denk bijvoorbeeld aan eenhoorns, zeemeerminnen, regenboog, snoep of jungle. Cupcake feestje: Bij de cupcake workshop zorg ik voor twee cupcakes, één om direct op te eten na de workshop en één om mee te nemen naar huis in een leuk doosje. De kinderen mogen zelf de botercréme kleuren en de toeven op de cupcakes spuiten. De kinderen krijgen per persoon twee cupcakes, één om direct op te eten en één om mee naar huis te nemen in een leuk doosje. Taarten feestje: De taartjes zijn al klaar om gedecoreerd te worden. De kinderen mogen zelf de vegan botercréme kleuren. Daarna is er de mogelijkheid om toeven te spuiten of de taart nog te voorzien van extra kleur. Natuurlijk ook decoreren met sprinkles! Afhankelijk van de leeftijd zal er ook aandacht aan techniek. De kinderen krijgen per persoon één klein taartje om in een leuk doosje mee te nemen naar huis. Ik neem alle benodigdheden mee, zoals uiteraard de cupcakes, botercréme en sprinkles, maar ook iets kleins om van te snoepen, de mengkommen, spatels en schortjes. Wil je dat ik ook de andere aankleding meeneem zoals ballonnen, bekertjes, servetten, een tafelkleed etc. dan kan dit uiteraard overlegd worden. In ongeveer 60 tot 90 minuten tover ik de kinderen om tot heuse bakkers en gaan ze niet alleen naar huis met iets lekkers, maar ook met een heus Cupcake- of Taarten diploma! Kinderfeestjes zijn voor groepen vanaf 6 tot maximaal 10 kindjes. Leeftijden: 6 tot 12 jaar. LET OP: Kinderfeestjes kunnen alleen in overleg geboekt worden.


Annuleringsbeleid

Annuleren? Geen probleem. Houdt er rekening mee dat er kosten met zich mee kunnen komen met het annuleren binnen een bepaalde tijd. Neem voor meer informatie contact op met de bakkerij of kijk in de algemene voorwaarden. Alle boekingen gaan geheel in overleg met elkaar en zijn op basis van beschikbaarheid.


Contactgegevens

0613152586

info@sweetsandtreatsbakery.nl

Nummer 4 bevindt zich tegenover nummer 25. Jan Bijhouwerstraat, 4


©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-84 - Klein.jpg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets. Je bent de eerste die op de hoogte wordt gebracht van nieuwe producten en speciale acties!

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page