top of page

Gratis* bruiloft proeverij


Een proeverij uit het aanbod

  • 1 uu
  • Gratis
  • Bedrijfsadres

Beschrijving van de dienst

Tijdens een proefafspraak gaan we samen zitten met een kop koffie of thee en bespreken we jullie ideale dag. We bespreken jullie wensen en kijken of jullie al eigen ideeën hebben. Mocht dit laatste niet het geval zijn gebruik ik mijn expertise om te polsen wat bij jullie, de locatie en bij de dag zal passen en dan komen we samen tot een eind-idee. Uiteraard gaat er ook geproefd worden; jullie krijgen een selectie van taart en sweets in verschillende smaken om te proeven. Zo weten jullie exact wat jullie krijgen! Aan het einde maak ik een berekening voor jullie zodat jullie weten wat de kosten zullen zijn, geen addertjes dus. Zo weet iedereen waar hij aan toe is! LET OP: De proeverij is gratis bij afname van een product. Besluiten jullie elders een taart af te nemen, wordt er €35 in rekening gebracht. Deze dient dan ter plekke voldaan te worden.


Annuleringsbeleid

Annuleren? Geen probleem. Houdt er rekening mee dat er kosten met zich mee kunnen komen met het annuleren binnen een bepaalde tijd. Neem voor meer informatie contact op met de bakkerij of kijk in de algemene voorwaarden. Alle boekingen gaan geheel in overleg met elkaar en zijn op basis van beschikbaarheid.


Contactgegevens

  • Jan Bijhouwerstraat, 4

    0613152586

    info@sweetsandtreatsbakery.nl


©Copyright Anne_Offenberg_Fotografie_Film2021-84 - Klein.jpg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets. Je bent de eerste die op de hoogte wordt gebracht van nieuwe producten en speciale acties!

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page